(044) 272-29-11  |  (044) 279-18-99 (прес-служба)
м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

Лабораторні дослідження

Методи випробувань

Показники

  • Випробування харчової продукції за фізико-хімічними та органолептичними показниками
  • Випробування харчової продукції на вміст пестицидів (хлорорганічних, фосфорорганічних та інших)
  • Випробування харчової продукції на вміст токсичних елементів
  • Випробування харчової продукції на вміст нітратів та нітритів
  • Випробування харчової продукції на вміст радіонуклідів
  • Випробування харчової продукції на вміст нітрозамінів
  • Випробування рибної продукції на вміст гістаміну
  • Випробування харчової родукції на вміст мікотоксинів
  • Випробування харчової продукції на вміст гормональних препаратів
  • Випробування харчових продуктів на вміст харчових добавок, барвників та консервантів
  • Випробування на вміст антибіотиків
  • Випробування за мікробіологічними показниками
  • Випробування харчових продуктів, продовольчої та сільськогосподарської сировини на вміст генетично модифікованих організмів (гмо)
  • Визначення наявності харчових алергенів 

 

Атестат про акредитацію

Політика у сфері якості

Лабораторні дослідження

Лабораторні дослідження